Foto: archiv autorky
Užhorod - putování po českých a židovských stopách Podkarpatské Ukrajiny
5. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
9.8.2017 19:19
Těším se na pokračování, bude-li ještě nějaké. Jsi velká cestovatelka, Jarmilo a psaní cestopisů máš již v malíčku.
Jaroslava Handlová
7.8.2017 10:38
Jarmilo, dík za otevření dalších obzorů. Na Ukrajině jsem sice byla, nikoliv však v té Podkarpatské, proto mne překvapila i ta bývalá synagoga.
Jan Brič
6.8.2017 13:53
Znám to z vyprávění mého otce.Chtěl bych se podívat na jeho rodný dům,který je ve vesnici kousek od Mukačeva.
Lidmila Nejedlá
6.8.2017 13:33
Jarmilko, jako vždy se z tvého článku dozvídám něco nového a zajímavého z naší historie.
Jitka Hašková
6.8.2017 11:18
Velmi zajímavý článek, těším se na pokračování. Mapa republiky z r. 1933 je dobrá připomínka minulosti.
Marie Ženatová
6.8.2017 06:09
Díky za hezký článek. Byla jsem v Mukačevu a a Užhorodě už před rokem 1989 jen na jednodenním výletě. V Užhorodě jsme spali a brzy ráno jsme se prošli městem. A co nás nás tehdy nejvíce zaujalo, jak bylo město velice čisté. Spousty uklízečů po ránu nabírali každý zbytek cigarety i jiných odpadků do nachystaných košů, ulice se kropily, prostě ráno milí a srdeční lidé a velmi čistotné město. Ale v hotelu byl veliký zájem o naše oblečení, něco jsme jim museli přímo "sundat" ze sebe a byli za to velmi štědře obdarováni...
Zdenka Jírová
5.8.2017 22:58
Jako vždy, moc pěkné a poučné. Vždyť já - a určitě nejsem sama- se dovídáme o prvorepublikovém působení Čechoslováků až v posledních letech. Je to velmi zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA