ilustrační foto: pixabay.com
Dobrodružství nedělního oběda
4. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
6.8.2017 23:18
Děkuji vám všem za komentáře. Všichni si neseme v sobě vzpomínky na chvíle, které nás v dětství nějakým způsobem ovlivnily, a i když třeba nejsou vždy úsměvné, určitě je dobré, že je máme. Marcelo, s těmi klíči jsem opravdu riskoval, ale prsty to vždy přežily. Dnes už bych padající klíče nechal určitě dopadnout na chodník =)))
Olga Štolbová
5.8.2017 10:41
Lubomíre děkuji, to jsem si krásně zavzpomínala. Hodně podobně jsem chodívala za babičkou a dědou mého tatínka. Také bydleli v podobném činžáku v nejvyšším patře. Prababička mě neházela klíče, ale už z dálky mě vyhlížela, já jsem k nim chodívala ze školy na oběd. Krásné vyprávění...*****
Marcela Pivcová
4.8.2017 20:40
Vzpomínám na návštěvy u babičky a dědečka v dobách mého dětství, ale v takto jemných barvách bych je asi nedokázala vylíčit. Vy jste ovšem jako hoch pěkně riskoval, že? Klíče a piáno spolu asi moc dobře neladí.
Věra Ježková
4.8.2017 15:06
Taková banální věc – hodit klíč z okna. A vy z ní uděláte krásný příběh. Myslím, že jsem prvně v životě byla na chvíli klukem.
Zuzana Pivcová
4.8.2017 14:01
Myslím, že je velké umění, jako dítě nejen psát, ale tak to i vnímat. Ať je nám kolik chce let. Ráda bych zažila pocity dítěte, ale u mě je to sice stále ještě určitá trvalá dětskost, avšak propojená s někdy až příliš zralým prožíváním. Díky za krásné vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA