ilustrační foto: pixabay.com
Ráno v rytmu Star Dance
2. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
4.8.2017 09:05
Hezky se to čte. Protančit den, když je s kým, musí být krásné. Ať jsou další tréninky bezbolestné.
Věra Ježková
3.8.2017 13:59
Pobavila jste mne. Přestože tanec nemusím (na Star Dance se ovšem dívám) a nemám ráda rána.
Lidmila Nejedlá
3.8.2017 09:21
Blanko, měla jsem dnes pěkné a veselé ráno s vašim článkem. Moc se mi líbí, díky.
Libuše Křapová
2.8.2017 22:53
Přeji další krásná rána s bezva manželem :-) A nám přeji další pěkné a čtivé články od vás :-)
Eva Mužíková
2.8.2017 22:23
Také se mi líbí Váš způsob psaní.. snad se dočkáme další informace, jak taneční pokračují .
Zuzana Pivcová
2.8.2017 18:10
Je prima, když máte takhle výrazný společný zájem (nepochybuji, že není jediný). To lidi hodně sbližuje. Podala jste to moc pěkně, vtipně a s nadsázkou, ale pravdivě.
Hana Rypáčková
2.8.2017 16:57
Trénovat se dá opravdu všude, třeba v pokoji, jen vytvořit prostor. Tanec je i milostná předehra. Přeji hodně krásných chvil při tanci.
Olga Štolbová
2.8.2017 16:30
Manžela tanečníka závidím, moji manželé mě při tanečních zábavách ochotně nechávali v náruči našich rádotančících kamarádů. Blanko, fandím a přeju samá krásná rána...*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA