Foto: autorka
Výlet do Olomouce
31. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
1.8.2017 16:38
Také jsem na íčku našla kamarádky.( Dokonce i íčkodvojče ) Přeji hezké chvilky a příjemné cestování za poznáním.A nejen přírody,památek,ale i dalších íčkařů osobně.Určitě to stojí za to.Srazy a výlety jsou neopakovatelně krásné.
Naděžda Špásová
31.7.2017 18:39
Je to hezké, najít spřízněnou duši, ať je to kdekoli. Přeji vašemu přátelství dlouhé a spokojené trvání.
Jana Šenbergerová
31.7.2017 16:10
Měly jste štěstí, že jste se tu našly a padly si do noty. Smůlu v tom, že jste si vybraly Olomouc v tomto období, kdy se jí všichni znalí stavu rozkopanosti raději vyhnou. Přesto si myslím, že patří k nejpohodovějším větším městům, která znám. Vždycky se mi tam líbilo a líbí, i když jsem už před lety byla smutná ze stavu růžové zahrady. Je to škoda, protože letos se růžím obzvláště daří. Přeji vám oběma hezké chvíle na íčku a ještě hodně krásných společných výletů.
Zuzana Pivcová
31.7.2017 14:03
Mám radost, že se díky portálu i60 mohou najít nejen páry, ale i kamarádky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA