Ilustrační foto: ingimage.com
Meteocitlivost. Realita nebo mýtus?
26. 7. 2017Hlava bolí, stará zranění o sobě dávají vědět, špatně se spí. Stačí, že náhle klesne či stoupne teplota nebo je před bouřkou. Někteří lidé jsou na změny počasí extrémně citliví. Ti, kteří nic takového nepociťují, jim zpravidla nevěří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
27.7.2017 16:53
Na meteocitlivost věřím. Maminka mívala při změně počasí silné migrény, pomáhala jí algena. Když se přestala vyrábět, dlouho za ni hledala adekvátní náhradu. Já jsem měla předloni cosi jako malou mozkovou příhodu. Naštěstí bez následků. Lékařka zpětně dohledala, že následující den došlo k prudkému poklesu tlaku. Jinak obecně snáším hůř přechod ke slunečnému počasí než naopak.
Zdenka Jírová
27.7.2017 00:13
Mám s počasím také potíže, je to asi také spojené se stoupajícím věkem, dřive jsem to tak nepociťovala. Ale hlava před bouřkou mne bolela vždy.
Blanka Macháčková
26.7.2017 20:36
Hledala jsem co je meorismus. |Ještě že to paní Alena uvedla na pravou míru-:)
Jiří Libánský
26.7.2017 18:14
Meorismus je taky prevít a s věkem se zhoršuje. :-) Taky záleží na tom, jaké jsou momentální tlaky.
Zuzana Pivcová
26.7.2017 17:10
Já sama jsem sice taky takový malý barometr, s postupem let čím dál víc, ale náš pan domovník v Týně, ten pozná, jak dopadnou blížící se bouřková mračna, z kterých bude opravdový malér, a co, podle jeho výroku, pohltí řeka. Myslím, že se nikdy nemýlí. Je s tím krajem hodně spjat.
Blanka Macháčková
26.7.2017 17:04
Jsem ráda, že mohu žít jako předci. Z chalupou les, před ní zahrada. Klimatizace pouze v autě. Meteocitlivost mě zatím nezasáhla.
Jiří Libánský
26.7.2017 16:02
Také už několik let vím, že to tak určitě bude podle vlastních zkušeností.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA