Loučení na zámku Loučeň
18. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
20.7.2017 21:56
Navštivte v Milovicích Mirakulum. Hezké pro děti. V bio farmě Košík u Dáši Havlové se také dětem líbilo.
Naděžda Špásová
20.7.2017 18:59
Jarko, pěkná pozvánka na výlet. Loučeň vůbec neznáme, ty labyrinty vypadají moc zajímavě. Máš moc hezké fotky a sluší ti to tam.
Jaroslava Handlová
20.7.2017 10:23
Děkuji za všechny diskusní příspěvky. Evo, už jsem se bála, že mi nemůžeš přijít na jméno. Nic se neděje, taky se někdy neznám (ha, ha). /// Zuzko, tipuji, že bys mohla jít na tu akci "naboso", možná i v jiném termínu, tady je to prakticky možné asi kdykoliv. /// Olgo, mrzí mne, že jsem Ti nenabídla náš společný výlet s Evou (kterou taky znáš). Pokusím se to brzy napravit, více budeš mít v mailu. /// Elen a Majko, z vašeho kraje je to dost vzdálené, ale třeba někdy...? /// Aleno T., jsem ráda, že se tam chcete vypravit. Věřím, že určitě se to bude všem líbit. /// Aleno V., tak další pokus bude snad úspěšný, stojí to za to. /// Lidmi, tys trefila hřebíček na hlavičku! Tento majetek je mi sice vzdálen, ale celá Loučeň od té návštěvy našla místečko v mém srdci. /// Hanko, neznáte čistě náhodou rozhlednu "Hrubý Jeseník", má být také někde poblíž (ten název mne v těchto místech překvapil, všimla jsem si odbočující šipky k ní před zámeckým parkem). Tu rozhlednu jsem tentokrát totiž nestihla, tak se někdy chci do této oblasti ještě vrátit.
Hana Čadová
19.7.2017 21:38
Na Loučeň jezdíme každý rok. Od chaty to nemám daleko. Zajdeme také na zmrzlinu.
Lidmila Nejedlá
19.7.2017 18:36
Jaruško, Loučeň není daleko od nás, byla jsem tam. Naši studenti tam totiž pracovali. Na té lávce ti to sluší, jako bys obhlížela svůj majetek. To by šlo, viď?
Alena Vávrová
19.7.2017 13:24
Jaruško, moc pěkné! Loučeň není od nás tak daleko. Byla jsem tam bohužel již dávno, a to zámek ještě nebyl přístupný.
Alena Tollarová
19.7.2017 13:20
Loučeň s jeho labyrinty jsem měla v hledáčku na výlet s vnoučaty, ale minulý týden se na něj nějak nedostalo. Díky Tvému vyprávění a fotkám se tam ale určitě vypravíme.
Alena Tollarová
19.7.2017 13:20
Loučeň s jeho labyrinty jsem měla v hledáčku na výlet s vnoučaty, ale minulý týden se na něj nějak nedostalo. Díky Tvému vyprávění a fotkám se tam ale určitě vypravíme.
Elena Valeriánová
18.7.2017 20:50
Bohužel, nikdy jsem tam nebyla a proto jsem si článek velmi ráda přečetla a ráda se podívala alespoň na krásné fotky. Díky Jarko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA