Foto: autor
Co mi to říkáš? Píseň na text Zuzany Pivcové
17. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
22.8.2017 19:00
Již se nemohu dočkat pokračování. Snad až se Zuzana vrátí do Prahy. Tleskám hlasitě...
Lubomír Müller
18.7.2017 09:09
Děkuji všem za to, že mé písně za texty Zuzky posloucháte a hodnotíte, a jsem rád, že to hodnocení je příznivé. Píšu to opravdu s vděčností a snad pochopíte, že i se skromností, protože vím, že k úplné dokonalosti mého provedení se ještě musím propracovávat. Proto se nad milým komentářem Marcely usmívám, kdepak já a Petr Hapka! I když jistá podobnost by tu byla - taky už mi docela šediví strniště na bradě. Šansonů na básně Zuzany Pivcové je už toli,, že by to vydalo na samostatný recitál. Tak snad ho někdy uskutečním(e). Děkuji ještě jednou i za Zuzku.
Alena Vávrová
18.7.2017 00:33
Ve vašem případě je to ideální spojení básnířky a textařky, hudebníka a interpreta. A Marcela nemá daleko do pravdy. Palcuju.♥♥
Marie Seitlová
17.7.2017 19:25
Moc krásná píseň na text Zuzky, musela jsem si ji pustit 2x, nádhera. Díky za ní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA