Foto: autorka
Jak na slavnostní mísu
9. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
10.7.2017 10:38
Vypadá to moc hezky, jste hračička. Občas se taky donutím k něčemu lehce podobnému, ale používám jen klasiku. Cukety, patisony a podobná zelenina se u nás nekonzumuje.
Věra Lišková
10.7.2017 09:31
Je to dobrý nápad, jste šikovná. Mísa by vypadala krásně i jen doplněná plátky šunky a sýra.
Blanka Macháčková
10.7.2017 07:51
Patisony by byly efektní. Já, pokud jsem je měla n zahrádce, jsem je malé nakládala do láku. Výborné! Co se týká pěstování fenyklu - před lety jsem ho na zahrádce měla, krásně tvořil hlávky, ale nechutnala nám jeho "pendreková" příchuť. Proto z ozdob jíme vše, mimo fenyklu.
Hana Rypáčková
9.7.2017 21:48
Je to krásné. Ale jak se znám, hodila bych to všechno do krouhače a pochutnávala si na salátku.. Než se to naservíruje, tak to ovadne . Viděla jsem v restauraci, že spousta zeleniny na talíři zbývá, host sní klobásky a víc nic z té okrasy... A co to dalo práce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA