Hrátky s češtinou:  Kolik dalších slov je ukryto v jednom slově?
Ilustrační foto: pixabay.com

Hrátky s češtinou: Kolik dalších slov je ukryto v jednom slově?

6. 7. 2017
Hrátky s češtinou
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Děkuji za všechny příspěvky k mým hrátkám s "demokracií", jen bych ráda dodala, že podle pravidel jsem záměrně vynechala části slov - deci(litr), mikro(čip) a podobně. K zadanému slovu paní Věry doplním třeba: slam, balon, nota, salon - atd.
Dagmar Bartušková
To dnešní vedro mne s tou demokracií zmohlo. Takže, kroku a kmotře, budete možná patřít až do dalších hrátek. Někdy příště...
Dagmar Bartušková
Demokracie - krok, kmotr,
Dagmar Bartušková
Slabomyslnost - Boom, obol,
Dagmar Bartušková
Slabomyslnost smyslnost, slanost, tlamy,
Hana Rypáčková
Hodně jsme to s dětmi hráli. Každý psal na papír a pak bodovali...Nevyhrávala jsem.....Pravidla stejná.
Helenka Vambleki
SLABOMYSLNOST - smola, malty, smalty, tablo, omyl, bota, tma, tla, mlsy, masy, byt...
Věra Ježková
Mám jiné slovo. SLABOMYSLNOST: bol, bon, bos, lom, los, loto, malost, mast, mol, molo, most, mys, mysl, nos, obal, omyl, salto, slabost, slast, slon, slota, smysl, sob, sobol, sono, sto, symbol, syn, tombola…
Věra Lišková
Emoce. kari, jinak už nevím.
Zuzana Pivcová
Pracně jsem vymyslela mokra, akcie, akord, kredo

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%