FOTO: autorka
Vysoké Tatry, Štrbské pleso, Skok (II. část)
1. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
2.7.2017 06:17
Nádhera! Mrzí mě, že jsem se dala strhnout, že jsem tam s vámi nebyla - i když mi to pak v Poděbradech Lydie vše dopodrobna líčila.
Libuše Křapová
1.7.2017 23:11
Jo, to byla akce :-) některá místa stezky byla docela o hu... Ale teď už se tomu smějeme, že? A máme pěkné vzpomínky. Jitko, koukala jsem na tvé fotky - na fotce Lišejník máš asi veverku? nebo nějakou myš? všimla jsi si toho? To jen taková perlička pod čarou :-) Možná bys ji měla dát do soutěže "Co je to?" Třeba to někdo pozná. Ale vlající lišejník mi to nepřipomíná. :-) :-)
Alena Tollarová
1.7.2017 20:20
Je to už tolik let, co jsme k vodopádu Skok šli, tenkrát s docela malými dětmi. Jejda, jak já bych šla s vámi! Úsměv Limi je nenapodobitelný. Těším se na další díl.
Zuzana Pivcová
1.7.2017 19:19
Ráda jsem s vámi zase ušla další kousek trasy, kde to vůbec neznám, ostuda.
Olga Štolbová
1.7.2017 15:14
Jitko, díky. Tady to všude znám, až jsem zaslzela. Bože, jak já ty Tatry miluju. ♥ Snad se tam ještě někdy dostanu. *****
Jitka Mošovská
1.7.2017 13:51
Maruško, dík za pochvalu, jsou to informativní fotky. Alenko, ráda také cestuješ, viď? Evi, Ty budeš ve III. části VT, jako odvážlivec.
Eva Balúchová
1.7.2017 13:13
My jsme si zatím s Majkou v klidu obešly Štrbské pleso,poseděly v kolibě a daly si výborný oběd a pivo.Další bezva den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA