Ilustrační foto: ingimage.com
Senior friendly hotely. Jak je poznat?
30. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
27.6.2020 07:14
Do našeho hotelu mohou přijet všichni. Rodiče s malými dětmi, svobodné páry i senioři. Všichni si v okolí najdou to svoje. Navíc se u nás nikdo nemusí bát, že by mu něco ukradli, protože jsme do každého pokoje objednali trezory z https://www.caretrade.cz/ , do kterých si mohou hosté zamknout peníze a cennosti a nikdo jim je tak u nás neukradne.
Jarmila Komberec Jakubcová
30.6.2017 20:18
Zatím jsem s cestovkou zaměřenou po seniory nebyla nikde. Já osobně myslím, že "friendly" hotel by měl nabídnout turistům při ranním příjezdu snídani a ne až večer večeři, pokud je odjezd od hotelu v pozdním čase (po 20hod.) i večeři. Samozřejmě za úhradu. Prostě snažit se seniorům a nejen jim zpříjemnit pobyt. Autobusy by měly být pro dálkovou přepravu pohodlné a ne tvrdá sedadla a více místa pro nohy. Cestovka by si měla prověřit s kým uzavírá smlouvu o dopravě či prověřit hotel.To by zatím asi tak stačilo a nemusí být ani "friendly". Stačí být slušná.
Zuzana Pivcová
30.6.2017 18:26
Já jezdím poslední roky na zájezdy speciálně pro seniory, zájezd tak koncipován je, ale ačkoliv je to posezónní pobyt, platím docela slušný příplatek za jednolůžkový pokoj. Takže spíš unfriendly.
Elena Valeriánová
30.6.2017 13:52
Podívala jsem se na tento friendly hotel Delfínia, možná je přátelský, ale k mé peněžence určitě ne :-)
Elena Valeriánová
30.6.2017 13:47
Trošku skrytá reklama a přiznám se, že jsem si musela najít, co znamená slovo "friendly" A ono je to hezky česky "přátelský".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA