Foto: autorka
Já neumím psát lyricky
23. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
11.1.2020 18:42
Věrko, je to zase z jiného soudku. Máš velmi slušný žánrový rozsah. To se mi moc líbí.
Věra Ježková
27.7.2017 18:08
Paní Doušová, děkuji a zdravím Příbram, město mého srdce – táty, prarodičů, tety a strejdy a dětství a mládí.
Jana Šenbergerová
23.6.2017 17:56
Stačí mi, že vy jste svá, stejně jako Zuzana. Máte prostě na netu každá svoji parketu.
Zuzana Pivcová
23.6.2017 17:05
Moc mě to potěšilo, nemyslím tou závěrečnou pochvalou, ale jako otevřený lidský autoportrét. Jsou lidé, kteří jsou vůči jiným vtipní, mnohdy až ironičtí, ale když jde o ně samé, humor neunesou. To není Váš případ. Lyrika není jen ve výběru námětu a slov a vět. Vy jste lyrická duše skrz naskrz. Moc Vám děkuji. Mein höchstes Anerkennen, bin tief getroffen.
Hana Rypáčková
23.6.2017 15:43
Ač často by se mi chtělo vyjádřit co chce mé tělo, reaguje má duše jen velmi plaše.... :-)
Báseň se stává inspirací, ve které se ztrácím... :)
Oldřich Čepelka
23.6.2017 13:38
Hodně dobrý to je! Taková sebeironická, ale určitě lyrika. Na mou Věru, tohle stojí za důvěru!
Alena Vávrová
23.6.2017 13:01
Ó, tak to také znám " ...veršuje se mi někdy lehce, většinou se mi ale nechce...". Natož něco z toho niterného zeřejnit. Proto velice obdivuji každého, kdo to dokáže. No a naše Zuzka, to je fenomén!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA