Ilustrační foto: pixabay.com
Jak se ze mne stala ekologická aktivistka
21. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Csanádiová
2.8.2017 12:23
Dostala jsem semínka pro včelí pastvu,rozhodila jsem v koutě zahrady , začínjí kvést.Jsou tam semínka pohanky,slunečnice, měsíčku,chrpy,fenyklu,jetel, vikev a další. Mám ze radost ze své louky a chodím pozorovat.
Helenka Vambleki
25.6.2017 08:52
Děláš dobře. Jedni moji známí mají zahradu jak fotbalový stadion a už před několika lety se rozhodli, čtvrtinu zahrady nekosit a nechat přírodní - ti to mysleli hlavně pro ježky, ještěrky a pod.
Libuše Křapová
21.6.2017 23:26
Hani, nevím, jak se ten můj plevel jmenuje :-( Ale na jaře tam byly blatouchy, pomněnky, kopretiny, teď se musí motýli uskromnit. Beztak jsou někde zalezlí, nejsou vidět. Jenom jeden modrásek tu včera chvíli poletoval :-)
Hana Rypáčková
21.6.2017 21:43
A já mám trávu do mrtě spálenou sluncem. A motýlí keř při mém zalévání letos nevykvete...Ale vidím u tebe místo kvetoucí louky plevel husí packu....
Libuše Křapová
21.6.2017 20:15
Díky všem za komentáře :-) Budu mít na zahradě motýly (doufám, že to nebudou všechno bělásci) a ještě se neunavím. :-)
Naděžda Špásová
21.6.2017 19:15
Libuško, aktivistka nebo neaktivistka, děláš záslužnou práci. Motýli jsou krásní a já se těším, až nám budou lítat na levanduli. Hezky jsi to napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA