Ze západu na východ a zase zpět, aneb Setkání i60 Rožnov 2017
Foto: autorka

Ze západu na východ a zase zpět, aneb Setkání i60 Rožnov 2017

19. 6. 2017
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Součástí článku měl být i odkaz na přednes Helenična úkolu, nevím kam se ztratil ...
Hana Rypáčková
Nikdy toho není dost, budu z toho žít ještě nějaký čas... Fotky jsem už viděla a povídání k tomu sedne...Dědinku jsem tentokrát nenavštívila, ale je to opravdu rarita.
Helenka Vambleki
Dík, taky jsem si to doplnila do své mozaiky :-)
Jana Šenbergerová
Někde jsem byla, někde jsem nebyla, teď jsem si to všechno hezky spojila. To se ti moc povedlo. Dík!
Elena Valeriánová
Super, tak kde jsem nebyla, byla jsem s Tebou.
Anna Čípová
Ali, jako vždy povídání i fotografie super! Děkuji za tvůj pohled na Rožnov i setkání.
Marie Novotná
***** Super.
Hana Lancová
Alenko. Fotečky jedna báseň. Nádhera. :o)))
Marie Ženatová
Článek i fotečky nádherné, díky moc...
Zuzana Pivcová
Na tohle zrcadlo si pamatuji, to bylo při cestě z hotelu hned v pátek odpoledne. Jenže vy jste šli turisticky na rozhlednu, zatímco nás pár skončilo jako lenoši v cukrárně. Hezké vyprávění a právě tak super fotky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%