Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Hašková
18.6.2017 19:14
Úžasné i pro mne, která tam nemohla být.
Jana Šenbergerová
18.6.2017 17:18
Hanko, moc hezké. Leccos jsme neviděli, ale tys nám to přiblížila. Dík.
Alena Vávrová
18.6.2017 17:13
Hančí, dík za perfektní vzpomínková videa na Rožnov. Jsem šťastná, že jsme se konečně poznaly osobně. Na společném fotu sice nejste, ale v srdcích jste nám s Vendíkem zůstali. Také se těším na další setkání. ♥♥♥
Alena Tollarová
18.6.2017 16:08
Hanko, krásná pohlednice ze setkání. Už se těším na další.
Marie Seitlová
18.6.2017 15:27
Hani krásná presentace, je to zase jiné pojetí našeho super setkání. Jsem ráda, že jsem Tě osobně poznala a těším se na další setkání s Tebou i se všemi fajn lidičkami z i60.
Elena Valeriánová
18.6.2017 15:15
Kdyby každý z nás, kdo byl v Rožnově napsal článek, pokaždé tam bude něco nového. Haničko, děkuji. To já neumím, takto zpracovat prezentaci. Super!
Marie Novotná
18.6.2017 14:30
Je škoda,že oba chybíte na společném fotu.Tvoje filmíky jsem zhlédla na FB i tady.Nemají jedinou chybičku.Jsou super dokumentací jak bylo . I nám bylo moc fajnově.Díky za společnost a někdy příště na viděnou.