Loděnické třešně
Foto: autorka

Loděnické třešně

16. 6. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Pěkné čtení a také mi naskočily vzpomínky, jak jsme v dětství na prázdninách u babičky chodily do obecní třešňovky na pych. Také tam měl být hlídač, aspoň nás s ním strašili, ale na nás nikdy nepřišel.
Věra Lišková
Na prázdninách u babičky jsme na třešně vysázené na mezích také chodili. Byly to dobrodružné výpravy , i když stromy nikdo nehlídal. Napsala jste to výborně.
Jana Šenbergerová
Na třešně jsem nikam nemusela, jeden strom jsme měli na zahradě. Ovšem i já na ně chodívala tajně, to když jsem dostala chuť, když ještě nebyly zralé. Přesto chutnaly mnohem líp než ty dovolené zralé.
Zuzana Pivcová
Mílo, my jsme chodily jako holky tajně na třeště do Aleje čs.-sovětského přátelství. To byla obzvlášť velká drzost. Hlídač nás ale naštěstí honil jen jednou a žádný malér z toho nebyl. Zdá se, že ten váš Wächter byl přece jen rozumný. Hezké úsměvné vyprávění.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%