Fotoreportáž: Z měst ač jsme různých
Foto: autorka

Fotoreportáž: Z měst ač jsme různých

13. 6. 2017
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Ještě bych poznamenala, že i malý pejsek Vendík je pro mně velký hrdina. Absolvoval vše se svou paničkou Haničkou R.
Eva Balúchová
Já jsem měla výborný nápad,že jsem si vzala na Pustevny bavlněné triko i prádlo,Všechno se krásně nasáklo vodou a uschlo až doma.Při odchodu jsem se seznámila s kuchařkou,kdybych ji potkala dřív,určitě bych se osušila u sporáku. :-) Kupodivu chlad nezanechal žádné následky.Bylo to príma,bude na co vzpomínat.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velký dík všem, se kterými jsem absolvovala výšlap na Radhošť. Myslím, že i přes špatné počasí jsme byli dobrá parta. Mám ze setkání moc hezké pocity a věřím, že příští rok když se rozhodnete pro Plzeň, udělám vše, aby se všichni cítili tak dobře jako v Rožnově.
Elena Valeriánová
Aničko, já chtěla výšlap kousek od vrcholu vzdát, to když jsem si uvědomila, že se nesmím nachladit. Ale díky Majce Seitlové, která je tahoun, jsem to dala! A jsem ráda. Ta motlitba je v kostelíku na Radhošti, upozornil mě na to Honza. A já myslím, že je nádherná.
Soňa Prachfeldová
Měli jste moc hezké zážitky a je bezva, že každý sraz byl moc pěkný, když se přátelé sejdou, jak jinak !
Libuše Křapová
Bezvadnéé! jako bych tam byla s vámi :-) Doufám, že příště mi to vyjde!
Marie Seitlová
Elen, krásně jsi popsala naše zážitky z příjemného setkání i60. Aničko i já s ministrem jsme šli celou cestu pěšky. V restauraci jsme trochu uschli, povykládali, posmáli se, utužili přátelství. Dík za pěkné fotky. Těším se na příští setkání.
Jana Šenbergerová
Elen, perfektní! Povídání i fotografie. Děkujeme všem za to, že jsme s nimi mohli být a další kousek naší krásné země objevit. :-)
Marie Novotná
Elen,to je super reportáž.Muj syn byl ukázkou toho,jak děti i po 40 umí (ne) poslouchat matku.Vyrazil v sandálích a krátké m rukávu. Ale je otužilec, takže žádné újmy nejsou.Cela akce byla super a Čípovým patří veliký dík.
Anna Čípová
Elenko, díky za reportáž a za modlitbu. Tu máš taky z Rožnova? Velká poklona patří Evě, která se mnou šlapala v dešti z Radhoště až na Pustevny. Fotky jako vždy parádní, já mám tentokrát jen pár záběrů. Bylo to milé setkání. Všichni účastníci mají můj obdiv, jak krásně zvládli nepřízeň počasí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%