Ilustrační foto: ingimage.com
Kamarádky. Které jsou ty nejlepší?
15. 6. 2017Kamarádky rozděluji do čtyř kategorií: minulé, současné, budoucí a průběžné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
19.6.2017 15:09
Mám hodně známých i několik kamarádek. Plně s Vámi souhlasím - kamarádky jsou stále mladé...
Věra Lišková
16.6.2017 13:31
Vzpomenu ještě kamarády (nemyslím milostný vztah). Párkrát mi pomohli ,když mi teklo do bot, sehnat třeba dobrou práci. Článek je super napsaný.
Dana Tomanová
16.6.2017 13:05
Zařazení se, holky :-), stejně nevyhneme. A je Vám asi jasné, do jakých dalších kategorií nás řadí lidé v našem okolí. Věřte, že výběr je opravdu veliký, pokud si vysloužím "sympatickou babu", mám vyhráno, "stará čarodějnice" také není až tak odsouděníhodná, podle toho, jak se vyloží, posouzení těch dalších "kategorií" závisí na tom, od koho pochází. Kamarádky/přítelkyně mám takové, se kterými je mi dobře - moc dobře a cítím, že je to tak i obráceně, jsou součástí mého života. Známých mám hodně, patří k aktivnímu životu.
Hana Rypáčková
16.6.2017 07:38
Protože jsem se vrátila jako mladá maminka do města, kde jsem vyrůstala a dospívala, mám průběžné kamarádky.Dvě z nich opravdu hodně blízké. Z pracovního procesu k občasnému posazení, z důchodového věku získané z mně blízkých aktivit, ale i ty , co pečou a pletou , zahradničí nejsou nudné. Obohacují mě tím, co umí. Horší je, že ubývají. Proto máme íčko .
Jana Šenbergerová
15.6.2017 20:10
Škatulkování nemám ráda, ale tohle mi přijde nejen úsměvné, ale také osvěžující. Zkusím své kamarádky zaškatulkovat. Jak tak o tom přemýšlím, bude mi stačit jedna škatulka: Kamarádky, které mám ráda. Jiné jsem neměla a nemám. :-)
Naděžda Špásová
15.6.2017 19:41
Nikdy jsem kategorizaci kamarádek nedělala. Mám dost přítelkyň, získaných z bývalých zaměstnání. No a pak mám jen pár kamarádek, jsou opravdu dlouholeté a mám je ráda. Myslím si ale, že nikdo o nikom nemůže říct, že o něm ví úplně všechno. Není to prakticky možné, pokud si chceme kamarádky zachovat.
Lidmila Nejedlá
15.6.2017 15:02
V dětství jsem měla kamarádky z ulice, s kterými jsem chodila do školy, poté i studovala. Byly jsme prima parta a neměnily jsme se jako ponožky. Když přijedu do města mého dětství, navštěvuji je. Tedy, kamarádky z mládí jsou prima. Současné kamarádky jsou různé a chce to dost tolerance, aby vše klapalo.
Zuzana Pivcová
15.6.2017 11:53
Pohled Vašima očima je zajímavý, Já bych v některých kategoriích musela mluvit v jednotném čísle - kamarádka. Ale tak jako tak, každá taková bytost je cenná.
Jaroslava Handlová
15.6.2017 11:37
Takovému rozboru a členění jsem svoje kamarádky nepodrobila. Bez ohledu na zmíněné čtyři skupiny jsou kamarádky prima, když se vzájemně cítíme spolu dobře a vesele optimisticky i v těžších chvílích a umíme se radovat ze života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA