
FOTO: autorka
Ochutnejte myši: smažené květy akátu
9. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.5.2019 00:29
Akáty nikde nablízku nemám, ale kosmatice si dělám,jsou jemnější než květák.
Zdenka Jírová
13.7.2017 23:09
Akátové řizky neznám, ale kosmatice si dělám, když najdu vhodnou bezinku.
Věra Ježková
12.6.2017 13:21
Na té fotce jsou tak krásné, že by skoro byla škoda je jíst. Ale proč ne.
Svatava Páleníková
9.6.2017 14:13
Zajímavé, o tom jsem nikdy neslyšela a skoro si to ani neumím představit.
Marie Ženatová
9.6.2017 12:38
Děkuji za milý pro mne neznámý lahodný tip. Já skutečně znám jen ty kosmatice - v těstíčku smažené květy černého bezu, dělávám je většinou jen jednou za rok...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA