Ochutnejte myši: smažené květy akátu
FOTO: autorka

Ochutnejte myši: smažené květy akátu

9. 6. 2017
recepty
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Akáty nikde nablízku nemám, ale kosmatice si dělám,jsou jemnější než květák.
Zdenka Jírová
Akátové řizky neznám, ale kosmatice si dělám, když najdu vhodnou bezinku.
Věra Ježková
Na té fotce jsou tak krásné, že by skoro byla škoda je jíst. Ale proč ne.
Svatava Páleníková
Zajímavé, o tom jsem nikdy neslyšela a skoro si to ani neumím představit.
Marie Ženatová
Děkuji za milý pro mne neznámý lahodný tip. Já skutečně znám jen ty kosmatice - v těstíčku smažené květy černého bezu, dělávám je většinou jen jednou za rok...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%