Ilustrační foto: Jarmila Fialová
Soutěž Tip na výlet má čtyři vítězky
4. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
7.6.2017 22:05
I já se přidávám k blahopřání všem vítězům a děkuji moc za krokoměr, který jsem dnes k mému překvapení obdržela. Tímto se omlouvám, že jsem dříve nereagovala, ale každý červen funguji jako hlídací babička a odnáší to počítač. Všechny tipy na výlet byly podnětné, tak ať nám to pěkně šlape.
Marie Magdalena Klosová
5.6.2017 12:48
Blahopřeji upřímně všem výherkyním - výletnicím zdravím je a přeji další podnětné výlety.mm
Soňa Prachfeldová
5.6.2017 08:51
Blahopřeji všem vítězům a všem za pěkné příspěvky a krásné fotky. Jsme šikovní a plni elánu, z toho se hlavně raduji. Za sebe moc děkuji, určitě krokoměr bude můj věrný průvodce, vedle psa a foťáku . Kráčejme s radostí po cestách pozemských !
Elena Valeriánová
5.6.2017 08:44
Jsem ráda, že můj příspěvek na tip na výlet zaujal. Doufám, že do našeho kraje přiláká nějakého turistu. Děkuji za krokoměr, ten se mi bude určitě hodit. Gratuluji ostatním vítězkám. Je úžasné jaké krásné příspěvky se sešly, je z toho patrné, že naše zem uprostřed Evropy je opravdu krásná a zajímavá. Doufám, že to tak ještě dlouho zůstane. Nevěřila bych, že můj článek o popenci bude číst tolik lidí. Děkuji všem.
Hana Rypáčková
5.6.2017 08:43
Blahopřeji všem a cestovatelkám hodně úspěšných a zajímavých kroků s krokoměrem přeji.
Eva Balúchová
5.6.2017 07:44
Srdečně gratuluji vítězi i všem vítězkám.Tipy na výlet byly inspirativní,některá místa už jsem navštívila,některá teprve plánuji navštívit.Třeba Soláň.
Lenka Hudečková
5.6.2017 07:16
super, všem výhercům moc gratuluji a výhru si každý z nich zaslouží!!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA