Nejlepší zábava pro vnuky? Běžte s nimi do přírody
Ilustrační foto: ingimage.com

Nejlepší zábava pro vnuky? Běžte s nimi do přírody

3. 6. 2017

Mnoho prarodičů si myslí, že pokud chce své vnuky zaujmout, je záhodno vymýšlet pro ně různé atrakce a shánět jim drahé hračky. Jenže, vycházejme z toho, že svět se poněkud zbláznil, a tak je ve skutečnosti pro děti neobvyklé a lákavé to, co starší generaci připadá běžné, ba až nudné.

vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Bratan
My byli s vnoučaty v únikovce https://questerland.cz/ a moc se jim to líbilo. V přírodě jsme furt, ale tyhle hry jsou pro ně úletem. Super!
Hanka Rezková
Jsem ráda, že se dnes opět vracíme k tomu, na čem jsme jako děti vyrostli my. Ze začátku mě vždy děsilo, jak si vnoučata na prázdniny k nám vozí notebooky, mobily a nějaké hry na televizi. Názvy úplně neznám, tak prosím za omluvení. Je však pravda, že poslední dva roky se vše změnilo. Dokonce začali sami od sebe vyhledávat nejrůznější sporty, které bychom mohli dělat všichni společně. Naštěstí nejsme s dědečkem ještě tak staří. Tak nás napadlo, že bychom si mohli zahrát badminton. Bohužel naše staré vybavení bylo již rozpadlé. Požádali jsme tedy vnoučata, aby řekli rodičům ať to koupí a my to zaplatíme. Vnoučata u nás však měla být 14 dní a rozhodli se, že to objednáme společně na netu. Nejprve našli nějaké stránky a pak najednou kopírují tenhle odkaz http://www.sportovni-potreby.cz/raketove-sporty-badminton/#/ a my všichni už jen vybíráme. Ano je pravda, že jsem ještě ten den objednali a za tři dny jsme mohli hrát. Náramně jsme si to užili a už teď se těšíme na další hru.
Helenka Vambleki
Budeme mít o prázdninách měsíc pražského Matěje,tak už se těším, jak si přírodu užijeme. Vždyť maminka s ním o víkendech podniká jen šopinkování :-)
Hana Rypáčková
Protože já, babička jsem nejšťastnější venku, užijí si mě hlavně pod širým nebem, když nehlídám nemocné. Včera jsme s Honzíkem zažili tolik překvapení. Makové panenky loupali z kabátků, jaké mají sukénky. Mrńavé bílé a větší růžové, největší poupata červené. A trávy.. Kohoutek, slepička nebo kuřátko? U tůňky házíme žabičky plochým kamínkem, stavíme hráze , sbíráme kameny a což teprve pavouk s kokonem...Nejlepší herna je příroda a léto je pro takové hry požehnáním.
Jana Šenbergerová
Moje vnoučata jsou venku každou volnou chvilku. Když jsem viděla vnučku prolézat smrdutý potok a máchat si v něm sukni, když mi ukazovala, kde všude jsou raci (do té doby jsem žila v přesvědčení, že raci ve špinavé vodě nežijí), měla jsem z toho mžitky před očima. Ona i její bratr chodí domů špinaví a orvaní tak, že to vypadá, jako by žili někde v jeskyni. Těmi mimochodem také rádi doslova prolézají po břiše. Ti mohou lecčemu naučit mě. I u nás si užijí přírody do sytosti, jen já budu trnout, protože o úrazy u nich není nouze.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%