FOTO: autorka
Tip na výlet: Příbramská tajemství a zázraky
1. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
2.6.2017 00:14
Na Svaté Hoře jsem byla poprvé teprve před 10 lety a bazilika mne opravdu oslnila. Při výletu do podzemí se následně dostavily smíšené pocity (2 rozdílné světy). Obojí považuji za velmi dobrý tip na výlet.
Alena Tollarová
1.6.2017 21:04
Na Sv. Hoře jsem byla asi tak před 50 lety s vesnickým autobusovým zájezdem. Pamatuji se na tu nádheru a ráda se tam podívám znovu. A pozvánka do štoly zní taky zajímavě.
Marie Seitlová
1.6.2017 18:46
Soni, pěkný tip na výlet. V těchto končinách jsem nikdy nebyla. Tak ti děkuji za procházku po Svaté Hoře a Příbrami. Fotky mi to pěkně dokreslily.
Naděžda Špásová
1.6.2017 15:08
Soni, hezká pozvánka na výlet a fotky jsou taky moc pěkné. Kdysi za totáče jsem v Příbrami byla pár dní služebně. Moc si toho nepamatuju. Dneska už je to jiné město.
Zuzana Pivcová
1.6.2017 12:09
Na Svaté Hoře jsem byla kdysi v létě 1973 během letního kurzu pro němčináře v Rakovníku. Takovou oslnivou nádheru jsem nikdy před tím neviděla. Bylo tam i plno cizinců, i když to bylo za totality. Hezký výlet a hezké vyprávění se snímky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA