
Desatero pro výběr kvalitního másla
1. 6. 2017Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Vždyť i všelijaké rostlinné tuky se snaží napodobit jeho lahodnou a jemnou chuť. Věděli jste, že je čerstvé máslo při řadě onemocnění jater a žlučníku často jediným tukem, který pacienti snášejí? Jaké jsou tedy jeho zdravotní benefity? Jak poznáte jeho náhražky? Jak se liší stolní máslo od tradičního? A co byste měli určitě sledovat na jeho obalu?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.