FOTO: autorka
Tip na výlet: Úplně jiné Hradčany
30. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.6.2017 20:27
Kouzelná krajina a fotky se mi líbí , mají své kouzlo i v horším počasí.
Jaroslava Handlová
1.6.2017 14:52
Čtenářům děkuji za přečtení článku. Všechny komentáře mne potěšily. Aleno z Doks, kdybychom to tušily, tak bychom bývaly provedly i průzkum tvého bývalého bydliště. Tak snad někdy příště, až se tam zase s někým ze široké rodiny íčkařů vydám.
Anna Čípová
31.5.2017 20:12
Díky za článek i fotografie, nikdy jsem o těchto skalních útvarech neslyšela. Další místo, kam bych chtěla vyrazit.
Alena Tollarová
30.5.2017 20:45
Připomínka loňských Doks i vašeho návazného výletu je hezká. Od nás se tam jezdí na houby pořád, ale já jsem si zatím žádnou turistickou trasu neprošla. Měla bych to změnit.
Lenka Hudečková
30.5.2017 14:06
Jezdíme přes Hradčany z Liberce (nebo do Liberce) - hezké místo. Užily jste si setkání, paráda :-)
Mirek Hahn
30.5.2017 13:38
Kouzelný kraj ! Přesto, že není rozlohou veliký, dá se v roklích snadno zabloudit. Dnes tam žijí i vlci. Ani za Rudé armády to území nebylo úplně celé nedobytné, ani sovětský voják neuhlídal všechno. Občas jsem se tam toulal a houbařil v hlubokém socíku. Stojí to i za větší tůru. Díky za připomenutí.
Zuzana Pivcová
30.5.2017 12:19
Vím, že jste se loni vydaly někam, co jsme my dva s koloběžkami nezvládli. :-) Jsem ráda, že to teď vím podrobněji, díky za hezký článek.
Alena Vávrová
30.5.2017 12:04
Jarko, to Tě moc ctí - po roce napsat o tomto výletě do Hradčan. stěn, kde to moc dobře znám. Nějaký čas jsem tam bydlela. V místě, kde lišky dávaly dobrou noc - na fotu s letištní dráhou v pravém rohu nahoře posl. dům vlevo. ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA