Foto: autorka
Poznáte rozhlednu?
2. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
5.6.2017 18:47
Jé, tak tam jsme ještě nebyli...myslím na rozhledně, jinak v Chebu již asi 3x ano :-)
Dagmar Doubková
5.6.2017 17:51
rozhledna Bismarck v Aši, velice podobná je i na Zelené hoře v Chebu!!
Lenka Hudečková
3.6.2017 06:30
Rozhledna je moc pěkná, ale ten den bylo děsné vedro a my se tam vlekli (tedy hlavně já, která nesnáším vedra) jako leklé ryby...
Alena Vávrová
2.6.2017 19:39
Rozhledny mám moc ráda a mám o nich publikaci. Takže znám, ač jsem tady na té B. nikdy nebyla.
Naděžda Špásová
2.6.2017 19:38
Leni, našla jsem to. Nápověda pomohla. Tak tam jsem opravdu nebyla, ale třeba se někdy zadaří a pak tam určitě vylezu.
Zuzana Pivcová
2.6.2017 19:27
Tak tady už nemusím vůbec nic, nepomůže mi ani znát z historie Otto von....
Lenka Hudečková
2.6.2017 15:59
Ivano - z tetičky WIKI - Bismarckova rozhledna nebo též rozhledna Háj u Aše se tyčí na vrchu Háj... čímžto jsem odhalila její název...
Alena Tollarová
2.6.2017 13:35
Sice jsem nevěřila, že se jmenuje stejně jako německá bitevní loď, která mě okamžitě napadla, ale je to tak. Ráda bych se tam podívala.
Jana Šenbergerová
2.6.2017 11:47
I když je od nás daleko, předaleko, před mnoha lety jsem tam byla. Aš se zas někdy dostanu do těchto končin, ráda bych ji znovu navštívila. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA