Foto: autorka
Jak jsem získala báječnou kamarádku
30. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
30.5.2017 18:10
Zubaře mám báječného a zuby špatné už od 30 let. Chodím k němu celou tu dobu, jsme téměř stejně staří. Ví, že se ho nebojím. Chodím tam ráda, je tam vždy skvělá pohoda. Kdysi, když jsem k němu dorazila unavená z práce, jsem mu řekla, že jsem si k nim přišla odpočinout. Velice ho to pobavilo, to mu ještě nikdo neřekl. Já jsem byla ráda, že můžu chvíli pohodlně sedět a někdo se o mne bude starat.
Jana Kovářová
30.5.2017 15:12
Zažila jsem s vytrženým zubem něco podobného, jen těch punkcí bylo 12, taxíkem jsem jezdila 4 dny nejprve na pohotovost, nakonec jsem skončila v nemocnici. Jen závěr byl jiný, ironický, od mé zubařky - tak to určitě nebylo od zubu.
Hana Rypáčková
30.5.2017 15:02
To se stává, náhody a sympatie. Lidé mají ze zubařů respekt. Můj zubař je kamarád a vždy se vyptává , kde jsem /už jen já sama/ cestovala, co kde objevila a je to bezva chvíle. Muž si s ním chodil popovídat....
Jitka Hašková
30.5.2017 14:58
To jste měla kliku na dobré doktory. Před lety mi zemřela kamarádka po vytržení zubu, moc jí to bolelo a její doktorka nad tím mávla rukou a jednala s ní jako se zhýčkanou.
Zuzana Pivcová
30.5.2017 11:37
Někdy se lidé seznámí nebo dokonce spřátelí za nezvyklých okolností. Mám shodou okolností také báječnou zubní lékařku, původem z Arménie, s níž jsem před časem dělala pro i60 rozhovor. Je proti mně o hodně mladší, nejsme kamarádky, ale mám ji ráda. A ještě něco - kolikrát já jsem si dodatečně vyslechla, že si někdo zpočátku myslel, jak jsem namyšlená! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA