Foto: autorka
Povydří
28. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
31.5.2017 20:41
Kouzelná prezentace krásné Šumavy. A dodatečně gratuluji k ocenění od redakce.
Jaroslava Handlová
30.5.2017 11:58
Povydřím jsem se již několikrát prošla, vždy to byl krásný zážitek. Hanko Tvoje pěkná prezentace mi připomněla dávné časy, je na co vzpomínat.
Hana Rypáčková
30.5.2017 06:53
To jsem ráda, že se vám Vydra líbí. Je mi ta procházka kolem vody moc milá. Z Prahy se dá výlet stihnout za víkend. V sobotu v 8 z Knížecí do Srní /zastávka Antígl nebo Čenkova Pila /a v neděli z Antíglu v 16 .46 nebo z Čenkovny v 17. 01 U Vydry se krásně spí, jen pokoj je pro dva za 900,-Kč, cesta 300,-tam i zpět. Spát se dá i jinde v okolí. Nebo u mne doma.
Alena Vávrová
29.5.2017 23:48
Hančí, blahopřeji a děkuji. Měla jsem u čest před 10 lety, vzali mne tam mladí, v Modravě mi půjčili kolo a projeli jsme podle Vydry do Antýglu a zase zpět k autu. Byla to a stále je nádhera a ráda jsem si ji připomněla s Tebou.
Jana Šenbergerová
29.5.2017 21:58
Hanko, vždycky jsem toužila Povydří navštívit. Zatím se mi to nepovedlo, nicméně jsem nadšena i touto virtuální procházkou. Díky!
Jana Zachařová
29.5.2017 19:29
Již 25 let tato místa procházím, Je to moje srdeční záležitost. Jana Zachařová
Alena Tollarová
29.5.2017 13:27
Není to tak dlouho, co jsme u Vydrýska byli. A moc se mi tam líbilo. Stejně se mi líbí Tvoje vyprávění i fotky.
Eva Mužíková
29.5.2017 12:13
Hani díky za nádherný zážitek, který jsme nemohli s Bertíkem prožít na vlastní kůži. Ale jak říkáš, není všem dnům konec.
Naděžda Špásová
29.5.2017 10:18
Hani, moc hezké. Vždycky obdivuji tvoje video a fotky. Šumavu skoro neznáme, ale určitě se to pokusíme napravit.
Elena Valeriánová
28.5.2017 21:25
Hanko, Tv ůj članek, video i fotečky - to je to pravé pohlazení po duši. Taky bych se na Šumavu chtěla někdy podívat. A jít po Tvých stopách, to by se mi líbilo. Ráda se dívám na seriál Policie Modrava právě pro záběry ze šumavské přírody. Díky moc a gratuluji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA