Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
28.5.2017 13:14
Nepoznala jsem, ale nakonec našla oklikou přes Větruši.
Ilona Erika Kolář
27.5.2017 14:22
Odtaňuji - je to Ústí nad Labem západ nebo-li západní nádraží. Na první fotce pod článkem jsem musela vyretušovat část názvu budovy "Spolek pro chemickou a hutní výrobu", abych nedopadla jako minule s Horní Policí. Západní nádraží bylo skutečně v době povodní jediným spojením se střekovskou stranou přes řeku Labe, protože oba mosty byly pod vodou. Zvláštní vlaky kromě pravidelného pendlu sloužily také jako záchranná služba a zásobovali druhou stranu města.
Věra Lišková
26.5.2017 21:58
Jitko, zkuste zadat - fotogalerie- fotky nádraží- jsou seřazeny podle abecedy.
Jitka Hašková
26.5.2017 21:43
Město jsem měla, jenom najít obrázek toho nádraží dalo práci.
Naděžda Špásová
26.5.2017 20:27
Pro mě opravdu lehké. Párkrát jsem tam odtud jela do Pardubic. Stačí kouknout odkud jsem.
ivana kosťunová
26.5.2017 20:13
přidám ještě nápovědu - Vladimír Páral
Jitka Hašková
26.5.2017 20:02
Děkuji, tak jsem to zkusila, asi je to správně ale fotka nádraží neodpovídá. Už jsem tam předtím byla, ale fotku nádraží jsem nenašla. Vím, že nemusí mít barák stejnou barvu, ale tvar.
Jitka Hašková
26.5.2017 14:38
Jsem zoufalá, ale film tenkrát na Západě jsem kdysi viděla, ale nepomáhá mi to.
Lenka Hudečková
26.5.2017 11:28
Jsem tam pomohly mi nápovědy v diskusi....., teda město jsem měla hned, ale ne správné nádro :-)
Jana Kovářová
26.5.2017 11:11
Trochu hledání, ale snad jsem "dorazila". Projížděla jsem několikrát busem okolo.
Načíst starší příspěvky