Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří
Foto: autorka

Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří

10. 5. 2020

Tento tip na výlet je určen všem, kdo rádi chodí, nicméně nejsou polykači kilometrů a spíš se cestou rádi zastaví a prohlédnou něco zajímavého. Pozvu vás do Českého středohoří, a sice na výšlap s výhledy na Labe z několika míst, rozhlednou, kostelíkem a vodopádem.

Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
S překvapením hledím, že tento starší článek vyšel znovu. Vycházka je to opravdu parádní. Byla doba, kdy se íčko na výlet sjelo ze všech možných koutů, a tak jsme uspořádaly i tento výlet. Mám v hlavě, že jsem o tom i napsala článek, ale nemůžu ho na svém profilu nějak najít. Nebo o něm psal někdo jiný?
Vladislava Dejmková
Nefunguje mi ten odkaz na Vaňovský vodopád.
Marcela Broumová
Álo, děkuju za konkrétnost a ukládám si do svých světlých plánů. Kdysi jsem chodila s turisty a moc mě mrzí, že jsem neuchovala trasy, které vymýšlel organizátor tvého typu.
Jindra Hubačová
Děkuji Ali za parádní výšlap a pěkné fotky.
Jitka Hašková
Krásný výlet, kéž bych ho mohla podniknout. Mám nohy hrozně ochablé, že bych to neušla.
Zuzana Pivcová
Tak jsem chtěla napsat, jak se nám to neuvěřitelně rychle rozjelo, a ejhle, on je to starší článek. Ale nevadí, je pěkný, nabízí zajímavý výlet a je to pro ostatní vlastně určitý návod, jak by mohl příspěvek do soutěže vypadat. I když - každý je originál.
Elena Valeriánová
První odstavec, první věta - to jsem celá já, nejsem polykačka kilometrů. Šla bych s tebou hned a naše zastavení by byla plná vzájemného souznění.
Hana Rypáčková
To je dávno, co jsem byla v Býčkovicích....Už se těším na cestování, to si toho budeme vážit....Po čtyřech bych tam lezla...Ale kytičky a celé jaro v čudu..
Soňa Prachfeldová
Krásná místa, mě známá a milá.
Věra Ježková
Ali, moc hezké. Díky. Jsem ráda, že můžu krásy Českého středohoří, které jsem téměř neznala, objevovat i ve skutečnosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%