Foto: autorka
Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří
10. 5. 2020Tento tip na výlet je určen všem, kdo rádi chodí, nicméně nejsou polykači kilometrů a spíš se cestou rádi zastaví a prohlédnou něco zajímavého. Pozvu vás do Českého středohoří, a sice na výšlap s výhledy na Labe z několika míst, rozhlednou, kostelíkem a vodopádem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
10.5.2020 10:38
S překvapením hledím, že tento starší článek vyšel znovu. Vycházka je to opravdu parádní. Byla doba, kdy se íčko na výlet sjelo ze všech možných koutů, a tak jsme uspořádaly i tento výlet. Mám v hlavě, že jsem o tom i napsala článek, ale nemůžu ho na svém profilu nějak najít. Nebo o něm psal někdo jiný?
Marcela Broumová
10.5.2020 10:02
Álo, děkuju za konkrétnost a ukládám si do svých světlých plánů. Kdysi jsem chodila s turisty a moc mě mrzí, že jsem neuchovala trasy, které vymýšlel organizátor tvého typu.
Jitka Hašková
10.5.2020 09:16
Krásný výlet, kéž bych ho mohla podniknout. Mám nohy hrozně ochablé, že bych to neušla.
Zuzana Pivcová
10.5.2020 09:15
Tak jsem chtěla napsat, jak se nám to neuvěřitelně rychle rozjelo, a ejhle, on je to starší článek. Ale nevadí, je pěkný, nabízí zajímavý výlet a je to pro ostatní vlastně určitý návod, jak by mohl příspěvek do soutěže vypadat. I když - každý je originál.
Elena Valeriánová
10.5.2020 08:49
První odstavec, první věta - to jsem celá já, nejsem polykačka kilometrů. Šla bych s tebou hned a naše zastavení by byla plná vzájemného souznění.
Hana Rypáčková
10.5.2020 08:29
To je dávno, co jsem byla v Býčkovicích....Už se těším na cestování, to si toho budeme vážit....Po čtyřech bych tam lezla...Ale kytičky a celé jaro v čudu..
Věra Ježková
10.5.2020 08:22
Ali, moc hezké. Díky. Jsem ráda, že můžu krásy Českého středohoří, které jsem téměř neznala, objevovat i ve skutečnosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA