Foto: autorka
Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří
10. 5. 2020Tento tip na výlet je určen všem, kdo rádi chodí, nicméně nejsou polykači kilometrů a spíš se cestou rádi zastaví a prohlédnou něco zajímavého. Pozvu vás do Českého středohoří, a sice na výšlap s výhledy na Labe z několika míst, rozhlednou, kostelíkem a vodopádem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
30.5.2017 14:14
Na Středohoří se chystám již přes dva roky. Snad by se mi letos mohlo něco podařit. Dík za popostrčení a krásné fotky.
Alena Tollarová
26.5.2017 14:26
Mirku, autobus opustit ve Velemíně, šup dolů do Malých Žernosek, přívozem do Velkých Ž. na/pro víno, šup zpátky nahoru. Nebo spíš na zpáteční cestě ... Naďo, trasu jsem šla na podzim při sychravém počasí, tak jsem ji musela zopakovat. Doufám, že ten výlet kamarádce stále chystáš a napíšeš o něm. Více očí více vidí! Zuzko, to dáš! Drahuško, přeju Tobě i všem, koho trasa chytí a projde si ji, hezké zážitky.
Marie Seitlová
26.5.2017 07:53
Ali pěkný tip na výlet, tato místa neznám. Proto děkuji za procházku, krásné fotky to dokreslují.
Drahomíra Stínilová
25.5.2017 23:54
Ráda se dozvídám o jiných místech z oblasti, kam občas jezdím. Do Středohoří vyrážíme v létě z malé, provizorní chatičky, která leží u Mělníka. Hned jsem si všechna místa vyhledala na mapě a těším se, jak se vydáme letos podle Tvého návodu.
Elena Valeriánová
25.5.2017 20:58
Musela bych žít ještě v plném zdraví hodně dlouho, abych všechny ty tipy a pozvánky mohla absolvovat. Je ta naše zem krásná. Aleno, děkuji.
Hana Rypáčková
25.5.2017 20:36
Alenko, jsi ale šmejdilka...Labe nemám vůbec prochozené, České středohoří mám ale ráda z těch pár výletů a pobytů...Kdyby to někdy Pražáci dali, jela bych s nimi...
Naděžda Špásová
25.5.2017 19:33
Aleno, ty máš v hlavě radar. Přesně stejný výlet jsem chystala kamarádce tento víkend. My už jsme tam samozřejmě před časem byli. U vodopádů to bylo loni. Doufám, že ještě objevím místo kolem Ústí, kde jsi ještě nebyla. Pěkná pozvánka a fotky. Máme to tu okolo moc hezký.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA