FOTO: autor
Začínají růst první hřibovité houby
26. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dalibor Marounek
31.5.2017 05:50
děkuji za ohlasy, ted nám sprchlo tak by se to mělo rozjet, ´jinak článek jsem psal pro I.60 a jak píše paní Valerániová , že se objevil na Seznamu.cz, museli ho zkopírovat, ukrást v dnešní době normální
Jiří Hudeček
27.5.2017 15:39
Klobouk pomyslný smekám. Jako houbař slintám a gratuluji k hezkému článku a houbařským úlovkům. Nádherné jsou i fotografie. Děkuji...
Hana Rypáčková
26.5.2017 20:01
To jsou žne ! První hřiby jsem nacházela až v červnu, Tady je v lese sucho. I na Šumavě bylo sucho...A neprší a neprší. Užila jsem si jen v dubnu podtrnky.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.5.2017 14:32
Vaše znalosti jsou skutečně obdivuhodné. S vámi bych asi v lese houby jedlé našla. Už jsem po dva roky neviděla kromě prašivky nic jedlého.V loňském roce jsem jela na chatu v Úterý, že něco nasbírám.Maminka mojí snachy s manželem jse potkala cestou z hub.oba nesli dva košíky a tašku plnou hřibů. Tak jsem plná naděje vyrazila. našla jsem 5 bedel, všechny červivé a hříbka co mně prý nechali jako poslední záchranu u chaty mi našel nahodilý houbař.Od té doby jsem nic nenašla.
Naděžda Špásová
26.5.2017 13:28
Dalibore, co mi to děláte? Tohle už někde roste? To se mi nechce ani věřit. Houbaření miluje celá naše rodina a jak tak koukám, tak ten les příští týden navštívíme. Ty fotky jsou skvostné a článek je taky moc dobrý.
Elena Valeriánová
26.5.2017 13:10
Vážený pane Marounku, smekám před Vašimi znalostmi. Krásný srozumitelný článek. Děkuji. Miluji houbaření, ale v tomto čase ještě na houby nechodím. Je čas to změnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA