Foto: autorka
Tip na výlet: Za tajemnem, krásnou přírodou a folklórem na Soláň
22. 5. 2017Tam, kde se mraky potkávají se zemí, tam, kde vás příroda oslní mohutnou krásou i překvapivou drsností, tam najdete Soláň. Jeden z nejzajímavějších koutů Beskyd. Mystické místo, které už dávno přitahovalo umělce a přálo umění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
30.5.2017 20:08
Ačkoliv jsem na Soláni byla již dříve, znovu se tam těším. Vyšlápnout si s přáteli z íčka - to bude určitě obohacení programu blížícího se setkání v Rožnově.
Hana Rypáčková
22.5.2017 20:34
Beskydy jsou krásné a snad si je v červnu zopakuji bez nějakých problémů.
Naděžda Špásová
22.5.2017 18:27
Drahuško, Beskydy, jsou určitě moc krásné. Snad se nám jednou zadaří je navštívit. Budeme na tom muset trochu zapracovat. Hezká pozvánka.
Anna Čípová
22.5.2017 13:03
Soláň je horou umělců a bývá nazývám "valašským Olympem." Je tam opravdu krásně v každém ročním období. Naposledy jsem tam byla minulý týden. Děkuji za vyznání, Beskydy jsou moje srdeční záležitost už čtyřicet roků.
Zuzana Pivcová
22.5.2017 11:07
Je to podle snímků moc hezký kout země. A líbí se mi i pověst, která se váže k místnímu jménu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA