Tip na výlet: Rychleby
FOTO: autorka

Tip na výlet: Rychleby

18. 5. 2017

Je polovina května, po těžkém a studeném začátku jara se i na Jesenicku blýská na lepší časy. Ráno se probouzíme do zachmuřeného studeného dne, ale úderem desáté vykukuje sluníčko a to nás zláká na výlet. Nastartujeme naše autíčko, dozadu naskočí Rex a jedeme. A nápad na tip na výlet se rodí v mé hlavě.

Tip na výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Děkuji, mám radost, že jste četly ...
Marie Ženatová
Moc zajímavý - Tip na výlet, který byl oceněn - moc a moc blahopřeji...
Anna Čípová
Krásná pozvánka, která byla oceněna. Elenko, gratuluji.
Soňa Prachfeldová
Tak to je na celou dovolenou, moc pěkné pozvání .
Drahomíra Stínilová
Jsem nadšená z toho, že někdo napsal o Rychlebských horách. Už někdo tady o nich psal, mám pocit nějaký muž, ale já hledala marně ubytování. Je to tam nádherné a nikdy jsem tam nezavítala. Bohužel letos to asi už nevyjde, možná na podzim. Bezvadně a promyšleně popsané.
Zdenka Jírová
Když pročítám všechny články o Typech na výlet, přepadá mne skoro malomyslnost, že ta krásná místa už nestihnu navštívit, že tolik krásy mně uniklo, i když jsem za mlada cestovala po naší vlasti jak jsem jen mohla. Vždy mě při čtení o těchto místech napadá verš Jaroslava Seiferta:"... jak je to hezké u nás doma."
Marie Seitlová
Elen některá místa znám, ale určitě by stálo za to se sem kouknout. Fotky jsou krásné a lákavé.
Hana Rypáčková
Jo , toulala jsem se tam kdysi. Na Králický Sněžník. Jen zlomek toho jsem viděla. Ale jsem ráda, že se mohu podívat s tebou. Taky to propagoval Karel, ale už tu není.
Alena Tollarová
Někdo má rád všude spoustu lidí, jiný dává přednost místům, kde se to turisty zrovna nehemží. Já bych byla pro to druhé. Že by tohle byl ten správný tip? A Žulovou ve sbírce nemám ...
Jana Šenbergerová
Kdo by odolal tak krásnému pozvání?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%