FOTO: autorka
Tip na výlet: Beskydy
6. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
22.5.2017 04:42
Elen, děkuji moc za Vaši pomoc při vytváření popisků k fotkám. Já to budu podle Vašeho návodu určitě zkoušet. Mám sice jeden program na úpravu foteček, ale nevím jestli ho zde mohu používat - zkusím to. Napsala jste mi to velmi srozumitelně, moc za to děkuji a já se budu moc a moc pokoušet to zvládnout, také se mi víc líbí fotečky s popiskami...
Elena Valeriánová
17.5.2017 01:29
Marie, popisky k fotce můžete udělat několika způsoby. V editoru (já mám Zoner) si můžete udělat třeba kolem fotky rámeček a do toho pak napsat text. A nebo vepsat text přímo do fotky nejlépe nad spodní okraj. Otevřete si fotku v editoru - klikněte na záložku Upravit - Okraje a rámečky - Napsat text. Objeví se vám vždy tabulka a musíte zkoušet. Originál fotky si nějak zálohujte. Na tom ty úpravy nezkoušejte. Špatně se mi to vysvětluje, když nevím jaké máte počítačové znalosti a možnosti. Každou fotku můžete taky přejmenovat. Na fotku klikněte pravým tlačítkem myši, pak dáte Přejmenovat a tam napíšete nový název. Tak se to pak objeví v článku pod fotkou. Pokud je ten můj návod moc zmatený tak se omlouvám. Ráda bych Vám pomohla, mám ráda fotky s popiskami.
Elena Valeriánová
17.5.2017 01:10
Na Lysou horu se díváme z domku od syna. V hotelu PB jsme byli několikrát na bazénu. Jen ten výšlap na Lysou jsme ještě nedali. V červnu máme setkání íčka v Rožnově p. R., taky kousek Beskyd. Tu Lysou letos musíme zdolat, Vás článek mě nabudil. Děkuji.
Marie Ženatová
9.5.2017 05:09
Děkuji Vám všem za milá slova. Beskydy jsou skutečně nádherné, zaslouží si pochvalu...
Hana Práglová
7.5.2017 20:52
Beskydy miluji. I když od nás nejsou tak hrozně moc daleko,přesto tam nejsem často Ale 3-5x ročně určitě. Někdy méně,.jindy více- je to má srdeční záležitost. A všechny výše jmenované lokality znám a mám prochozené. A nejen proto také nabízím týdenní pobyt v Horní Bečvě.( Příspěvek určitě vyjde co nejdříve. )Zuzko,myslíš,že je to daleko???? Určitě blíž,než cesta od nás do Doks. A možná i stejně daleko jako od nás do Prahy (neměřila jsem to), kam jezdíme běžně....
Zdenka Jírová
7.5.2017 01:06
V Beskydech jsem byla jedenkrát na výletě na střední škole. Náš profesor nás donutil jít pěší túru přes Smrk, Tanečnici, Radhošť do Frenštátu pod Radhoštěm, kde jsme spali. Nečekali jsme to, byli jsme úplně zničení. To ale neznamená, že by se mi Beskydy přestaly líbit. Být o 20 let mladší, hned bych se tam vypravila.Váš článek je moc pěkný a nabádá k následování.
Naděžda Špásová
6.5.2017 18:34
Maruško, hezký tip na výlet. Beskydy vůbec neznám a obávám se, že hned tak nepoznám. Určitě je tam spousta míst k vidění, ale pro nás trochu daleko. Fotky jsou moc pěkné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA