Rhodos není jen ostrov. Je to kouzelné město
Ilustrační foto: pixabay.com

Rhodos není jen ostrov. Je to kouzelné město

21. 5. 2017

Na řecké ostrovy se většinou jezdí kvůli slunci a moři. Na Rhodos však i kvůli jeho hlavnímu městu. Pro většinu těch, kteří mu věnují více než krátkou návštěvu, se stává srdeční záležitostí. Mnozí lidé se tam opakovaně vracejí a pořád ho nemají dost.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Vácha
Byli jsme na Krétě, Samosu, Lefkádě, ale Rhodos jsme ještě nenavštívili. Dobrý tip, zvláště pro mne, který moc dlouho nevydrží jen tak ležet u vody.
Zuzana Pivcová
Pod článek se mohu klidně podepsat. Ačkoliv jsem sama bydlela v Afandou, v hlavním městě jsem dvakrát byla. Co jsem stihla, jsem prohlédla. V paměti mi utkvělo, jak jsem u pevnosti u přístavu krmila místní kočky granulemi, které jsem vezla z domova. Přijel mladý muž na motorce a dával kočkám podobné krmení na různá místa. Pak mi s úsměvem říkal, že jsem měla raději donést "peppersteak". Kdo ví, třeba to byl ten, o kterém píšete v článku. Útulek jsem tam ale tehdy neviděla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%