Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
3.5.2017 19:46
Kouzelné snímky!
Marie Seitlová
2.5.2017 22:04
Elen, krásně jsi zdokumentovala ten letošní bláznivý duben. Fotky nádherné.
Hana Rypáčková
2.5.2017 20:41
Jejda, to je pěkné. Dnes jsem viděla dva orly mořské, letěli z městského lesa domů do lesa Hole, kde hnízdí... Sice jsem Vendovi pak vyndala z chlupů dvanáct klíšťat a já se vzhlížela v zrcadle po sprše , co se dalo, ale bylo to dnes nádherné toulání. Nejlepší lék na duši..
Jana Šenbergerová
2.5.2017 19:52
Nádherně zdokumentovaný duben u nás.. Snad bude máj aspoň o něco lepší.
Eva Mužíková
2.5.2017 19:39
Elen, nápadité záběry, vtipné popisky spolu s kvalitou - to je opravdu pastva pro oči. Smekám a děkuji..
Lidmila Nejedlá
2.5.2017 18:46
Krásně jsi to zachytila, Elen. Apríl nejaprílovatější!
Naděžda Špásová
2.5.2017 16:57
Dubnové proměny jsou moc krásné, ale to se není čemu divit, když fotografka je v podstatě profík. Elen, máš pravdu, letošní počasí si s námi pěkně pohrává.
Marie Ženatová
2.5.2017 13:19
Také u nás všechno kvetlo, přišel sníh i mráz - je to veliká škoda...
Vaše snímky jsou nádherné, díky moc...
Zuzana Pivcová
2.5.2017 10:37
Jsou to nádherné umělecké dokumenty. Velké zvraty, lituji přírodu, i když ona si s tím poradí určitě lépe než my.
Jitka Hašková
2.5.2017 10:14
Překrásné fotky. Díky. Byl to opravdu bláznivý duben vypadá to, že to pokračuje. Doufám, že čápi neměli ještě čápata, aby jim nezmrzla. Byl jeden článek o zmrzlých čápatech. V rádiu jsem slyšela říkat ornitologa, že když uhynou ptáčata takto brzy, tak si rodiče pořídí novou snůšku vajec a nečekají na další jaro.