ilustrační foto: pixabay.com
Síla přírody
5. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.10.2020 18:07
Dnes a denně jsem vděčná za to, že mám k přírodě blízko doopravdy i v přeneseném slova smyslu.
Eva Krausová
7.5.2017 11:32
Bořku, smutné, že v Brně chybí zeleň. Já bydlím v zeleni, ač ve městě a jsem tomu moc ráda. Bez vycházky v přírodě si neumím vůbec svůj život představit. Nejraději chodím do lesa, tam je mi nejlépe, stejně jako mé fence Megince.
Danuše Onderková
6.5.2017 22:26
V Ostravě se zlikvidovalo dětské hřiště a velká část louky, aby se plocha vybetonovala a udělalo se parkoviště. Jistě toho je více...
Eva Balúchová
6.5.2017 08:30
Ve všem s vámi souhlasím.I když mám Brno ráda,ve městě chybí zeleň.Jsem ráda,že bydlím na malém městě a přírodu mám všude kolem sebe.Zahradu máme,jak jí říkám,přírodě blízkou a jsem tam šťastná.
Naděžda Špásová
5.5.2017 23:55
Mám moc ráda jaro. Miluji jarní čistou zeleň, rozkvetlé stromy a kytičky a vždycky je mi líto, když nějaký blbec přijde a zjistí, že by se tady mohlo na tom zeleném kousku něco betonového postavit, což se bohužel děje. Ale příroda nám to nedaruje.
Zdenka Jírová
5.5.2017 23:39
Nic není silnějšího než zákony přírody. To jen my, hloupí lidé, si myslíme, že poručíme větru, dešti.
Jitka Hašková
5.5.2017 19:46
V přírodě je krásně. Bohužel v Anglii je trend dávat na zahrádky umělý trávník, protože neroste a nemusí se sekat. Tak snad to k nám nedojde.
Zuzana Pivcová
5.5.2017 10:50
Mě v poslední době potěšilo, že v některých částech Prahy vedou zrekonstruované tramvajové koleje po nově zřízených trávnících. Působí to teď na jaře velmi svěže. Vím, že jsem kdysi slyšela, že Berlín má velké množství zeleně, a co si pamatuji, tak to souhlasilo. Když už jsme z těch, kterým je dáno žít ve velkoměstě, měli bychom mít alespoň někde v dosahu kousek přírody. To platí i o sídlištích. Je mezi nimi velký rozdíl. Třeba o našem Chodově už dávno neplatí, že je to betonová poušť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA