FOTO: pinterest.com
Bylo mi padesát. Co na sebe?
1. 5. 2017Většina žen začne ve věku kolem padesátky řešit stejný problém. Je třeba usilovně sledovat módní trendy a oblékat se tak, aby vypadaly co možno nejmladší? Nebo se naopak oblékat umírněněji než dříve a pečlivě skrývat vady na kráse, které přibývající roky provázejí? Řešení existuje, jenže jej málo žen umí najít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Palme
1.5.2017 10:56
Oblékání není jen o věku, ale o vkusu a postavě (nejen o proporcích, ale o držení těla, pevnosti svalstva, kůže). S přibývajícím věkem je sebekritičnost a umírněnost na místě. Nic není směšnější, než zmalovaný 60ti letý "diblík" v minisukni nebo jeans s dírami a dekoltem s poprsím na břiše.
Mirek Hahn
1.5.2017 10:31
Na zralých ženách se mi líbí v oblékání střídmost, jednoduché linie a cit pro barevnou kombinaci. Přesto, že poslední trendy jsou tolerantnější k barvě doplňků, spolehlivě mne "zatahá" za oči kombinace hnědých bot, černé tašky a šedého pásku :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
1.5.2017 08:44
I zde musí být zdravý rozum. Aby nevzniklo: zezadu LYCEUM - zepředu MUZEUM.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA