Foto: autorka
Velikonoční setkávání
23. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
23.4.2017 19:26
V Mělníku jsem krátce bydlela, ale jen proto, že jsem tehdy neměla šanci sehnat byt v Praze, kde jsem měla zaměstnání. Okolí jsem ale znala minimálně. Po tragické smrti partnera jsem odtamtud zmizela. Ale po letech, když jsem se tam na výletě dívala z hradeb dolů, trochu se mi sevřel krk. Věřím, že jste měli moc hezký výlet, zvlášť, když jste dobrá parta. Fotky jsou bezvadné.
Eva Mužíková
23.4.2017 18:56
Naďko, jakápak shovívavost, fotky máš perfektní. Je vidět, že jste to prošmejdili počasí, nepočasí. Hezké seznámení s dalším, pro mne neznámým koutem.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.4.2017 18:35
Moc hezké povídání a těch fotek. Mám ráda když u článků je jich hodně. Tak je to za 5hv. a kdyby to bylo možné dám i víc.
Eva Balúchová
23.4.2017 18:25
Nadi,vůbec nevadí,že je fotek víc,ráda jsem si je prohlídla.Všude být nemůžu,tak se ráda na nová místa podívám aspoň na fotkách.Je fajn,že máš takovou partu,věřím,že setkání bylo příjemné.
Lenka Hudečková
23.4.2017 17:31
Naďo, krásný článek o místech, která znám. A v neděli jsme se u sv. Kryštofa museli míjet. My tam byli kolem poledne na obědě:-)....jo a stěžovaly si tam obě mladé paní, že mají narváno a frmol :-) :-) :-) . Ale vaří tam moc dobře, tak se nedivím.
Jana Šenbergerová
23.4.2017 14:08
To je hezká velikonoční tradice. Fotky se také povedly. :-) Podobně se schází vždy na přelomu září a října rozvětvené příbuzenstvo mého prvního muže. Těchto akcí se účastníme s mým druhým mužem, kterého rodina přijala mezi sebe. Letos se "srazíme" v Kouřimi a prošmejdíme okolí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA