FOTO: Petr Žižka
Je Vám v Česku zima? Zahřejte se obrázky z teplých krajů. Co třeba Zanzibar?
22. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lucie Lukášová
24.4.2017 12:55
Cestování je důležité pro ducha i tělo. Člověk načerpá mnoho energie a obohatí svou mysl o nové zážitky a zkušenosti. Dejte však pozor na všechny drobnosti doma které opouštíte. Stačí nevypnutá voda, konvice v zásuvce s nevypnutou elektřinou a neštěstí může být na světě. Taky dávejte pozor na to komu dáváte klíčky od bytu na zalévání květin. Srovnátor na toto téma nedávno napsal dobrý článek.
Jaroslava Handlová
23.4.2017 17:54
Dovedu si představit, že bych si poznávání Zanzibaru báječně užívala! Indický oceán se mi moc líbil, ovšem první dojem - tomu nebudete věřit - byl zklamáním! Byla jsem tak trochu šikmo naproti, v Keni. První moje setkání s tímto oceánem bylo při mohutném odlivu, to nebyl vábný pohled. Říkali jsme si, kde jsou ty krásné pláže z plakátů? Ale pak jsme viděli, že kvůli turistům denně píší na informační desku časy měnícího se přílivu a odlivu. Ale o to krásnější se mi potom v paměti uchoval. A poznávání jsme si tam užili taky hodně.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.4.2017 11:59
Zanzibar může být zajímavá destinace ale přiznám se, že v poslední době dávám přednost zájezdům poznávacím. Chystám se že poletím s báječnou partou přátel po Ománu. Poletím koncem února kdy je tam pro nás Středoevropany snesitelné počasí. Pokud letím jen k moři stačí mně 3,5hodiny letu do Izraele.
Zuzana Pivcová
22.4.2017 21:22
Oldřich Nový dělal ve filmu Kristián v cestovce reklamu Kairu, pokud si vzpomínám. O Zanzibaru básnila Halina Pawlowská. Ale to ostatně není tak důležité. Věřím, že pro někoho je to lákavá a zajímavá destinace. Pro mě příliš daleko.
Věra Ježková
22.4.2017 20:50
Pro mne strašná představa. Ani za nic. Ani k žádnému moři plácnout sebou na pláž. Chladno mi nevadí, slunce ke štěstí nepotřebuji. Mojí oblíbenou písní je Mládkova „Už je tu zase to pitomý jaro…“. I když chápu, že je to nadsázka. A pak ta „Nejkrásnější období je patrně podzim…“.
Lidmila Nejedlá
22.4.2017 15:29
Chladné jarní počasí mi vyhovuje, má to tak být, aby byla vláha. Ranní mrazíky nejsou a nebyly v dubnu vzácností. Ale v baru i na Zanzibaru se to přečkat dá v pohodě.
Svatava Páleníková
22.4.2017 11:03
Krásná pozvánka na jistě pěkné exitické místo. Zajímalo by mne pane Žižko, jak je to tam s cenami. Projeli jsme Thajsko, jedli na tržnicích za pár korun. A bydleli také velmi levně. Jak je to v Zanzibaru?
Libuše Křapová
22.4.2017 10:32
Pane Žižko, zasmála jsem se. Přesně tohle jsem si myslela kdysi dávno v mládí - že Zanzibar je jenom bar. Pak ne v zeměpise pan učitel překvapil povídáním o ostrovu Zanzibar :-) Nebyla jsem ještě ani na ostrově, ani v baru. Kdoví, třeba se tam jednou podívám :-) Taky je mi z toho letošního počasí zima
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA