Ilustrační foto: ingimage.com
Čím větší děti, tím větší starosti
21. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
23.4.2017 10:06
Ve stáří je člověk nějak víc úzkostlivý. Kde jsou ty bezstarostné roky mládí. V zimě trnu, když je náledí, dcera dojíždí autem do práce. Vzájemná pomoc v rodině díkybohu funguje.
Jana Šenbergerová
22.4.2017 22:34
Kde jsou ty krásné časy, kdy nebyly mobily a neměli jsme telefon v bytě, jen v budce před domem! Dvanáctkrát za rok jsem napsala domů dopis, tolikrát od maminky dopis dostala, takže průšvihy vyšly najevo, až když byly úspěšně zažehnány. Dnes vím o každém zaraženém prdu, a kdybych si měla dělat hlavu, kdykoliv je něco jinak, než by mělo být, už bych tu asi nebyla. Když "děti" potřebují, pomohu, mohu-li, když potřebuji já, nezůstanu bez pomoci. Jinak je nechávám žít a ony mě stejně.
Jindřiška Dvořáková
22.4.2017 19:58
Asi je nás víc, ktré potomci postavili před podobné problémy. Zbylé jídlo jsem dojedla, koláčky, zapomenuté v komoře skončily v bioodpadu. Na neurol také došlo a nejspíš ještě dojde. Po velikonocích nastává období očekávání dobrých zpráv. Snad nebude dlouhé.
Lidmila Nejedlá
22.4.2017 15:42
Jsem ráda, že se už dávno děti neptají, zda mají něco udělat. Zodpovědnost rozhodnutí nechci nést.
Drahomíra Stínilová
21.4.2017 20:03
Jsem asi jako Vaše žena. Dcera mi zavolá a jen tak se zmíní, že je u nich v rodině nějaký problém-vnučka je zase nemocná, dceru chytly dásně, zeťák se necítí, protože je přepracovaný. Už mi v hlavě běhají myšlenky těch nejtragičtějších filmových scénářů. Špatně spím a čekám netrpělivě na nový telefonát. Hned na začátku na dceru vybafnu - tak jak to dopadlo? A ona - Co mělo dopadnout. No dobrý, normálka. Pak si říkám - Už se nebudu nikdy nervovat, ať se tam děje co děje. Ale trvá to do dalšího volání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA