FOTO: autorka
Něha váží tři a půl kila
20. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
23.4.2017 07:56
Vždy jsem měla raději psy, dokázala jsem s nimi blbnout, říkala jsem si, že s kočkou si člověk nepokecá. A pak k nám přišla kočička a já se nestačím divit. Zamilovala jsem se do ní, povídám si s ní, mazlím se s ní; je to skvělá kamarádka.
Eva Krausová
22.4.2017 10:25
Přiznám se, že jsem spíš máma psí, než kočičí, ale tohle je krásné vyznání paní Věro. Má něha váží sice do 10kil /psí/, ale ono to pro duši myslím není o váze. Děkuji.
Zdenka Jírová
21.4.2017 23:43
Kočičky jsou moje celoživotní láska. Současně mám dvě, jednu z útulku / taky s naštípnutým ouškem/ a jednu jako dárek od paní, která se nemohla starat. Kočky jsou jedinečná zvířata, mnohdy tajemná, jindy mazlivá.
Marcela Pivcová
21.4.2017 08:46
O kočkách se dá napsat hodně pěkného povídání - Vám se to určitě podařilo. Dobře se píše o těch milých pohodových zvířátkách i o lumpících, kteří stejně jsou našimi miláčky. Zatím poslední hřích našeho Čerta - velikonoční vajíčko shozené na koberci, pečlivě oloupané a částečně snědené.
Libuše Žárská
20.4.2017 17:09
Moc se mně Vaše vyznání líbí, moje Mia je k nerozeznání od Bišinky, přeji hodně pěkných společných chvil pospolu
Jana Šenbergerová
20.4.2017 15:08
I na kočičce je vidět, že je vám spolu dobře. Ať vám to láskyplné soužití dlouho vydrží.
Zuzana Pivcová
20.4.2017 12:29
Ke kočičímu triu - Naděnce, Míšovi a Čertovi - chovám láskyplný vztah, avšak své city bych nejspíš do takhle kouzelných veršů vložit neuměla. Je to vlastně zveršovaný kočičí životní příběh. Tak ať má dlouhé pokračování!
Květoslava HOUDKOVÁ
20.4.2017 08:53
Jeden náš kocour -černý ČERT- se dokonce "vypracoval" i na ochranku. Syn v kočárku, kocour v síti, nebo v koši pod kočárkem - a jeli jsme nakoupit. Kočárek zůstal před obchodem, kocour vyskočil na plymo-zuby, drápy připraveny- a nikdo se neodvážil na dítě pohlédnout !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA