FOTO: autorka
Tip na výlet: Brno volá!
2. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
21.4.2017 08:03
Evičko - mně bude lépe vyhovovat ČERVENEC - sděl včas termín - díky.
Eva Balúchová
20.4.2017 22:28
Dávám na zvážení termín k návštěvě Brna 5.5.2017.Myslím,že by vyhovoval odjezd z náměstí v 10h a po 12h oběd s pokecem.V pondělí jedu do Brna,tak zjistím jestli by šly zamluvit lístky.Bylo by fajn,kdyby jste napsali(třeba se nějaký muž přidá)kdo by moh přijet.
Libuše Křapová
20.4.2017 17:47
Evi B., já se taky předběžně hlásím :-) Snad bude tepleji, než bylo včera, kdy jsme se měli setkat v Uh. Hr. Brrr, ještě že jsme to dovolali, bylo sněžopršovětrno
Marie Seitlová
20.4.2017 16:11
Evi, dobrý tip na další setkání. Do Brna jezdím ráda, tak jen navrhni termín.
Eva Riedel
20.4.2017 11:32
V této a v souvislosti s vilou Tugenhat mohu doporučit ještě další pěkný výlet nedaleko Brna, viz. odkaz: http://www.tugendhat.eu/vyzkum-a-publikace/low-beerovy-vily-ve-svitavce.html nebo http://www.low-beerovy-vily.cz/
Danuše Onderková
20.4.2017 10:45
Evi, pokud to bude v den kdy mi vyjde volno, moc ráda přijedu. Z Brna znám jen nádraží a letiště a zpět :) . Tak ráda poznám i něco víc... Kontakt na mne máš tak prosím termín písni do zpráv. Když jsem v jednom kole nestíhám všechno číst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA