Foto: autorka
Soni, já Tě na té výstavě ráda podpořím
18. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
19.4.2017 19:20
Krásně jsi to popsala Evičko, jako bych tam byla s Vámi se všemi... :-)
Dagmar Bartušková
19.4.2017 03:12
Evo, dobře vím, že Ti humor není cizí. To musel Pepa zkoprnět! Bavila jsem se. Marně se neříká - jak si usteleš, tak si lehneš. Bertík měl, díky Tvé péči, o sebe ve vlaku skvěle postaráno. Pěkné fotky.
Hana Rypáčková
18.4.2017 19:14
To jsem se ppbavila.Tušila jsem , že jrdeš do Hradce ,ale nespojila jsem to s Mystynky uvedením do společnosti chodských psů. Paráda děvčata...
Soňa Prachfeldová
18.4.2017 18:56
Evko, jsi recesistka - děkuji Ti moc za příjemné překvapení a Pepa důvěřivý človíček , jak usilovně přemýšlel, jste dvě veselé kopy s Tvojí sestrou. Mě to střílení bylo také protivné, ale psům to nevadilo, odpoledne již byl klid a v neděli také. Mystinka se líbila a děkuji za ni, ona ještě neumí na pc. Evulko ještě jednou dík, jsi člověk se srdcem na dlani ! Drbu Bertíka za ouškem :-)
Jana Šenbergerová
18.4.2017 16:55
A takoví jsou íčkaři! Bertík s ohlávkou kouká pořádně vyčítavě, zatímco Eva má výraz "já stařenka nevinná". Soni, máte pěknou parádnici. :-)
Naděžda Špásová
18.4.2017 16:41
Evi, ty jsi démon. Pepu asi málem trefilo, viď. Sonina fenka je fakt krásná, vím, že se jmenuje My(i)sty, ale fak jsem zapomněla s jakým i/y. Naši psi by po první ráně mazali jak o život z výstaviště. Střílení a petardy nesnáší. Bertík je zlatíčko, tak ho za mě pohlaď. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA