Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
22.4.2017 08:24
Já vždy odtajňuji druhý den, tak raději ještě počkám až ten další a budu odtajňovat za dva dny.
Helenka Vambleki
21.4.2017 21:51
Zjišťuji, že mi hádanky nádraží nějak unikají. Odtajnění moc brzo, takže už nehledám.
Ilona Erika Kolář
21.4.2017 07:27
Odtajnění: Jedná se o nádraží Zlatá Koruna. My jsme šli z Českého Krumlova na Kleť a vzali jsme to právě do Zlaté Koruny. Byl to pěkný výlet. Pamatuji si, že někde po cestě byl rozcestník na Kokotín a nějaký vtipálek tam přidal ceduli na Pičín.
Anna Čípová
20.4.2017 17:53
Vím, ale musela jsem hledat.
Jana Šenbergerová
20.4.2017 14:59
Díky tomu, že bydlíme v Horách, mi došlo, jak je to s tou Korunou, ale nikdy jsem tam nebyla.
Marie Bartošová
20.4.2017 14:27
V cisterciáckém klášteře jsem byla (jako turista!), je to už hodně dávno, ale zase o dost později, než ho pan Petr Vok z Rožmberka prodal Rudolfovi II. Nádraží vidím až díky fotohádance. Veršíky - dobrá nápověda.
Zuzana Pivcová
20.4.2017 12:37
To zase jednou výjimečně vím, kdysi jsme se tam se sestrou jely podívat na cenné barokní varhany a donedávna tam měla jedna moje spolužačka z výšky chalupu. Akorát, že mince na házení má ve skutečnosti jinou barvu??
Alena Vávrová
20.4.2017 10:14
Podle nápovědy uhodla hned a stihla i ověřit, protože jsem tam nikde vlastní nohou nebyla, jen virtuálně.
ivana kosťunová
20.4.2017 10:06
Rozhlednu jsem poznala. Na nádraží mám zatím dva tipy. Buď se do večera rozhodnu, nebo si hodím korunou. Název má dvě slova ?
Ilona Erika Kolář
20.4.2017 09:48
My jsme také na ultratisícovku vycházeli z jiného nádraží, udělali okruh a skončili právě zde.
Načíst starší příspěvky