Láska ztracená
18. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
19.8.2012 13:12
Láska nikdy bezestopy nezmizí. Vzniká z touhy a časem se mění. Může se proměnit v něco, co už dva lidi k sobě i dále poutá. Nebo v něco, co už je nepoutá. Extrémní forma je potom nenávist. Ale to naštěstí u duševně vyzrálých osobností se většinou nestává.
Zuzana Pivcová
19.8.2012 08:51
Hezky jsi to shrnula. Myslím hezky myšlenkově i umělecky. Sama realita v tomto smyslu je nehezká. Já na všechny své lásky vzpomenu ráda. Každá mi něco dala, i když pak skončila. Naštěstí (?) jsem s nikým, s kým jsme se odcizili, nemusela dál žít. Nejhorší je právě to postupné vychládání, jak sarkasticky řekla jedna moje známá, "vychcípávání" vztahu.
Jarmila Peerová
18.8.2012 17:51
Správně jsi Jituško napsala,že láska je podivná věc ...je plachá,hned se schová,ale někdy přece jen vykoukne a usadí se..Pravdivé povzdechnutí,jasně napsané....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA