ilustrační foto: pixabay.com
Pořídit si psa v důchodovém věku
21. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
21.4.2017 14:20
Velmi venčil, když jsem nastydlá a potřebuji být doma. Kam bych ho dala, když jedu pryč? A navíc, mně se líbí velcí psi, minimálně vlčáci. Takže se řídím rozumem a psa nemám.
Soňa Prachfeldová
21.4.2017 14:00
Jsem milovnice psů od malička. Když máme podmínky a někoho, kdo zaskočí, když odjedeme a p. pak kdo má rád psí kamarády, doporučuji. Můj první pes byla nádherná dlouhosrstá kolie Sendy, celož .láskou jsou boxeři a chodský pes. Takového jednoho jsem dostala na podzim k narozeninám a užíváme si. Má podobnoé chování a povahu jako kolie, zrovna tak se chová a dítě mu může dát třeba hlavu do tlamky a neublíží. Hodně radosti a zdraví vám všem !
Libuše Křapová
21.4.2017 13:46
Já jsem rozhodně pro pořídit. Samozřejmě - souhlasím s paní Danielou - přiměřeného. Mám malého pejska rasy pouliční směs a moc nám to spolu vyhovuje :-) Já ho zachraňuju, když je venku bouřka, on zase, když jsem sebou plácla na ledu - pokoušel se mi pomoci se zvednout. :-) Tak to přece má být, ne?
Zuzana Pivcová
21.4.2017 13:24
Pes se jako kamarád hodí i pro lidi vyššího věku, akorát, jak říká známý veterinář, měl by to být pes, kterého páníček v případě nutnosti sám unese. Napsala jste to moc hezky, díky. Škoda jen, že jste nedala nějakou fotografii Vaší fenky, bylo by to ještě hezčí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA