Foto: archiv autora
Jak hudba zachraňuje venezuelské děti
15. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.4.2017 19:53
To je opravdu skvělý projekt i vysoce informativně zajímavý článek. Takto v celkem velkem rozsahu vyjmout děti ze sociálně nevhodného prostředí je velká zásluha. Určitě to je lepší, než když jsem se před pár lety dozvěděla, že v rámci projektu Adopce na dálku byly mezi děti z rozvojových zemí zařazeny i děti z Litvy, aby mohly dostat hudební vzdělání. To by se bohužel asi týkalo jen pár jedinců. Ještě chci napsat, že pana dirigenta Dudamela jsem viděla na Nový rok v TV při vysílání koncertu Vídeňských filharmoniků, které on právě dirigoval. Byl tak srdečný a temperamentní, že mu v závěru do taktu bez přestání aplaudoval celý sál a on běhal mezi lidmi a tleskal s nimi. Naprostý fenomén.
Jitka Hašková
15.4.2017 16:57
Vynikající článek. Zahlédla jsem v televizi - nevím v jakém pořadu - ukázku těch hudebních škol pro chudé děti, jenom si nepamatuji, jestli to byla Venezuela nebo Brazílie. Potřebovali bychom podobné aktivity pro děti Romů - aby to bylo soustavné. MOje kamarádka v Liberci měl za minulého režimu na starosti Romy v okrese Liberec a vím od ní, že pro děti dělala v létě tábory, kde se učily sportovat, nýt se, hrály si a pod. Potom, když to musela předat, tak její následovnice vše zrušila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA