Když se synek potatí
Foto: autorka

Když se synek potatí

11. 4. 2017
osobnosti
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Můj vnuk (23 r.) se zřejmě "POSTREJDOVAL" = stejně -jako kdysi u mého syna- se u vnuka projevila láska ke dřevu a práci s tímto materiálem. Vzdal se (k rozmrzelosti táty) i studia na VŠ. Zatím má zaměstnání, ale uvažuje o tom, zařídit si dílnu-stát na vlastních nohou (v tomto oboru) a být "uměleckým hodinovým manželem" = plnit lidem jejich přání! - a já mu fandím.
Eva Mužíková
Elen, i já musím znovu napsat, že obdivuji Tvůj literární talent. Ty bys dokázala zaujmout čtenáře jakýmkoliv tématem a to je dar.
Alena Tollarová
Eleno, napsala jsi to moc krásně a já přeji jak otci a synovi, ale i Tobě hodně krásných fotoúlovků a krásných chvil s foťákem. Já vůbec nevím, že by u nás nějaký fotoklub byl.
Jiří Bárta
Paní Elen, přidávám se k předchozím diskutujícím, máte úžasný literární talent a určitě i pro fotografování. Takže i Vám přeji DOBRÉ SVĚTLO !
Anna Čípová
Elenko, krásné vyznání. Ty máš neskutečný dar vyjádřit své dojmy slovem i fotem.
Lidmila Nejedlá
Elen, to je moc hezké, že jsi nás seznámila a panem Čučkou, ale i s jeho dílem. Škoda, že je to daleko, určitě bych výstavu jejich fotografií navštívila.
Hana Rypáčková
Jsi Eleno talent na novinařinu a reportáže. Klub fotografů je dobrá věc. U nás zanikl , ale výstavy se zde často konají.
Zuzana Pivcová
Ano, je vidět, že jsi nejen výborná fotografka. Je pěkné, když se děti potatí či pomamí v povolání. Určitě se pak dobře doplňují.
Jana Šenbergerová
Moc pěkně jsi to. Eleno, napsala. Oběma fotografům přeji nejen dobré světlo, ale také dobré zdraví, aby toho světla mohli co nejvíce zachytit pro ostatní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%