Ilustrační foto: Anna Čípová
Chata může vydělávat. Má to pro i proti.
8. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ondra Vysma
31.3.2019 13:44
Když už tady vidím příspěvky o topení, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti s podlahovým topením na chatě. Zaujaly mne také infrazářiče, které by byly vhodné do menších prostor. Te jo v https://www.domky-delta.cz/blog/jak-na-vytapeni-zahradniho-domku/ a pomalu bych se chtěl připravovat na příští zimu.
David Klempický
14.3.2018 16:56
Dobrý den, chtěl bych se zeptat někoho kdo má chatu jestli tam máte krb a popřípadě jaký. Přečetl jsem si totiž jeden článek (viz https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/poridit-si-krbova-kamna-s-vymenikem-ci-bez-vymeniku/ ) a potřebuju aby mi někdo řekl svoje zkušenosti. Jestli to za to vážně stojí brát krb s výměníkem. Děkuji, David K.
Ladislav Vesecký
11.4.2017 14:08
Tak to kdysi dobře fungovalo v Norsku. Dnes to určitě už nebude pravda.
Zuzana Pivcová
10.4.2017 12:21
To je opravdu dost odvážné, nechat si zaplatit pouze zálohu, a bez kontroly nechat ubytované odjet s tím, že klíče odevzdají u sousedů. Ti majitelé byli viditelně velmi vstřícní a důvěřiví a totéž očekávali i od turistů.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.4.2017 08:10
Chatu nemám, garzonku v Pečováku pronajímat nemohu - přesto však vím: Nájemníka si PEČLIVĚ vybrat a vše VŽDY ošetřit řádnou smlouvou (dle vzoru od právníka) = pořádek dělá přátele !
Alena Tollarová
9.4.2017 08:40
My jsme takto byli na dovolené asi 3x nebo 4x a moc jsme si to pochvalovali. V Třeboni, v Hnačově, v Horní Cerekvi i na Slovensku. Fakt je, že jsme se tam chovali jako doma, tj. slušně. A když mi ukázali na skříň, kde mají svoje věci tak nás ani nenapadlo se do ní dívat. Ale kdybych já měla vhodnou chatu, nevím, jestli bych ji "dala v plen".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA